Kutsume sind Cafe Lyoni Brunchile! 18.aprillil alates kell 9:00 - all day! Meie peakokk Martin Rondo on Lihavõteteks koostanud erimenüü, mis väärib proovimist!
Suurel Reedel on just õige alustada päeva ühe tõeliselt rikkaliku Lihavõtte toitudega täidetud buffee lauaga ning lisaks ei puudu ka võimalus mune koksida.
Kahel aprilliikuu õhtul, algusega kell 19.00 – reedel 18.04 ja laupäeval 19.04 – muutub restoran FARM “väikeseks Itaaliaks” karismaatiliste Filippo Pozza ja Tommaso Primavera elava muusika saatel.
Grill-gastro õhtusöök peakokkade Aleksandr Kronovi ja Urmas Murumäe juhendamisel ja õllede degusteerimine, mis on valitud iga roa juurde Grill-gastro õhtusöök on saadetud elava muusika saatel.
Pühapäeval, 20. aprillil kl 13-16 kutsume tähistama lihavõtteid Pärnus, Villa Ammende ajaloolises villas, kus Sind ootab kevadiselt rõõmus ja maitsev lihavõtte brunch!
Pablo Lagrange ehk Nomaad Chef, nagu ta ise ennast kutsub on kindlasti taas üks värvikamaid ja erilisemaid talente, kes Eesti restoranimaastikut iial külastanud on. Ta on töötanud maailma parimates restoranides nagu Noma, Mugaritz, Relae, ElBulli, Pakta. Lõpuks on avanenud võimalus meil tuua see ülimalt andekas ja põnev isiksus Eestimaa pinnale ja otse SALTi avatud kööki.
Õhtu, mida ei saa vahele jätta! 26. aprillil kell 18:00 muutub meie restoran gastronoomilise etenduse lavaks: Kaks tunnustatud kulinaariameistrit -Jevgeni Kolikov (Aasta kokk 2024, Maitsekoda by Evka) ja Pavel Gurjanov (Aasta kokk 2013, Kogu Resto peakokk) — ühendvad kogemuse, stiili ja inspiratsiooni, et luua teile ainulaadne neljakäiguline õhtusöök.