Henriot šampanjamaja on olnud ühe pere valdustes üle 200 aasta, tänase veinimeistri Alice Tétienne’i kogemus pärineb tõeliselt legendilt- Krugi šampanjamajalt. Murrame sügise selgroo sukeldudes Henriot šampanjadega mullide hedonistlikku maailma.
Hiro Takeda 5-käigulist menüüd saadavad Chanpagne Henriot parimad palad, õhtul avaneb üllatus, mis on ootamist väärt!
MENÜÜ:
Soe kartuli chawanmushi, forellimari, crème fraiche
Ekleer kanamaksa moussee, marineeritud šalott, soolatud sidrun
Henriot Brut Souverain Champagne 2018
Kombu võis paneeritud tursk, karulaugukapparid, sinepilehed
Henriot Blanc de Blancs Brut Champagne
Vasika välisfilee, lillkapsas, soja - trühvli - blanquette kaste
Henriot Millesime Brut Champagne 2012
Kirsijäätis, krõbe mochi, umeboshi panna cotta
Henriot Rose Brut Champagne 75cl 2017
Õhtusöögi partner: Balmerk
Kohtumiseni LEEs!
5 course dinner (135 €)