Igal kuul toob Suveterrass teieni midagi uut ja põnevat – meie temaatilised erinädalad sisaldavad erinevate köökide parimatest maitsetest koosnevat 3-käigulist õhtusööki.
Veebruarikuisel erinädalal viibime kulinaarsel rännakul, mis on inspireeritud meie kõigi lemmikutest Itaalia maitsetest ja traditsioonidest! Peakokk Agne paneb igasse rooga parimad koostisosad ja tükikese armastust Itaalia köögi vastu, pakkudes näiteks küpsetatud burratat, seenerisotot musta trühvliga ning klassikalist tiramisut uues huvitavas vormis. Kõik 3 käiku saad erimenüüst valida just endale meelepärased.
Võta kaaslane, sõbrad või pere kaasa ning tule naudi põnevat menüüd erinevatest maitsetest! Õhtusöögile saab tulla igal õhtul 17:00 - 22:00. Broneeri laud ette juba täna!
MENÜÜ
3 käiku 31€
EELROOG
Küpsetatud burrata salat basiilikupesto ja balsamicoga
Veiseliha carpaccio anšoovise aioli, kapparite, šalottsibula, rukola ja parmesani lumega
Sinimerekarbid kooreses valge veini kastmes fitakiga
PEAROOG
Kreemini mereanni pasta suitsuse kalmaari, küüslauguste krevettide, rukola ja kalmaari tuille-küpsisega
Veise sisefilee 8+ aastat laagerdunud balsamico, bbq-piprakastme, friikartulite, tomati-kurgi-pesto salati ja šalottsibula moosiga
Seenerisoto musta trühvli, šampinjoni ja shiitake seente, krõbeda prosciutto crudo, juurselleri krõpsu ja parmesani lumega
MAGUS
Lahti võetud tiramisu – klassikalised maitsed uues vormis
Ferrero purgis – šokolaad, sarapuupähklid, mandlid ja juustukoogitäidis