Seekordse erinädala raames sukeldume merest inspireeritud maitsetesse! Meie andekas peakokk Agne Rull on taldrikule kokku kogunud kulinaarsed maitseelamused merede parimatest paladest.
Toome siia sügisese algusesse veidi teistmoodi maitseid ja värskust – ära maga maha! Võta kaaslane, sõbrad või pere kaasa ning tule proovi põnevat valikut mereandidest! Õhtusöögile saab tulla igal erinädala õhtul 17:00 - 22:00. Eelnev broneering on vajalik.
MENÜÜ:
Peakoka tervitus –parmesanine focaccia basiilikuvõiga
EELROOG:
Grillitud kammkarbid vanillimarinaadis lillkapsapüree, misokreemi, fenkolisalati ja lendkalamarjaga
Kalmaari raviool brokoli täidise, grillitud küüslauguse kreveti, anšoovise kastme, tšilli õli ja kale krõpsuga
Lõhe tartar beluga läätsede, passionivilja, mädarõikakreemi, ürdise vutimuna ja norikrõpsuga
PEAROOG:
Koorene mereannipasta lepasuitsuse hiidkalmaari, krevettide, tuunikala, rukola ja parmesaniga
Tuna tataki seesamises sojakastmes sidrunise risoto, värske porgandi-kapsa kimchi, misokreemi ja
merevetikaga
Veise sisefilee rohelise pipra kastme, küüslauguse kreveti, maguskartulipüree, rösti
DESSERT:
Valge šokolaadi täidisega profitroolid soolakaramelli, valge šokolaadi-peedi puru ja värskete marjadega
Prosecco zabaione marjade, suhkrustatud pirni ja valge šokolaadi-peedi puruga
3 käiku 29 eur (tavahind 37 eur).