Pimedal oktoobri nädalavahetusel on eesti gastronoomiamaastikul põhjust käsi plaksutada. Toome teieni absoluutse A klassi staari kokandusmaailmas ehk Chef Francesco NewYorkist. Francesco on Chef suure algustähega, omades kogemust 3 Michelini tärni restoranides NYC, olles Hr. Robert de Niro privaat Chef ja hetkel ka tegutsenud 9 viimast aastat Gruusias, olles seotud 17 luksusliku restoraniprojektiga ning arendanud väga suurel määral sealset toidumaailma.
Ta on tutvunud põhjalikult sealse maastiku, loodusandide, kultuuri, tavade ja toorainetega ühendades need siiani vähe räägitud modernseks Gruusia köögiks.
Chef Francesco koos SALTi peakoka Marko Kaljendi ja Stereo peakoka Andres Allasega toob teieni 18.10 ja 19.10 kaks ainulaadset ja unustamatut õhtusööki. Mõlemad õhtusöögid on oma ülesehituselt täiesti erinevad.
18.10 pakub Chef Francesco oma eksklusiivset rännakut modernse Gruusia köögi telgitagustesse läbi set menüü.
19.10 võtab Francesco koos Andrese ja Markoga vastu väljakutse ja set menüü tuleb moodne fusioon inspireeritud Ladina-Ameerika köögist ja Francesco isikliku loomingu parimatest paladest.
Ühe käigu juurde tuleb mõlemal päeval ka restoran Noma sommeljee poolt valitud naturaalsete Gruusia veinide degustatsioon.
Lisainfo ja menüüd avaldame septembri lõpus.
Pileti hind 1-le õhtusöögile on 145.-, mõlemale õhtusöögile 290.-
Broneerimine on nüüd avatud ja tuletame meelde, et seoses SALTi mahutavusega on kohti vaid piiratud arv.