Neikidisse läksin puhtalt sel põhjusel, et seal käinute kommentaarid veebis tekitasid kaksipidi tunde: ühelt poolt kiruti ja nimetati lahjaks Hispaania köögiks, teisalt jälle kiideti. Tulemus?
Väga armas vaikne koht, väga tublid ettekandjad ja täitsa okei toit. Mõningate aktsentidega. Toon välja neist kaks üllatavamat. Eelroogadest oli eriliselt omalaadse kokkukõlaga Escalibada - erilise aktsendiga
baklažaani ja kitsejuustu sünergial.
Brüleekreem (siin Crema Catalana nime all) oli samuti suurepärane, täpselt õige. Kui tavaliselt rohkema saamise peale kulm ei tõuse, siis siin küll: lootsin, et jäätis on kuidagi kreemiga rohkem kokku mängiv, kuid paraku hakkasid õrna kreemi ja vanillijäätise maitsed veidi konkureerima. (Õnneks saab jäätisepalli taldrikul lihtsalt järele jätta.)
Kindlasti on veel lihvimisruumi, kuid nii noore koha kohta on algus igatahes särav!
vabalaud.ee külastaja