1. – 7. novembrini toimub esmakordselt Tallinna Restoranide Nädal. Tallinna restoranide nädalal osalevad 25 parimat Euroopa Kultuuripealinna Tallinna restorani.
Osalevad restoranid:
Tallinna restoranide nädala eesmärk on tuua toidukultuuri tallinlastele lähemale. Eesti Restoranide Liiduna soovime populariseerida ja elavdada kodust väljaspool söömist kui ühte kultuurielamuseja suhtlemisevõimalustnii kohalikele elanikele kui ka turistidele.
Meie restoranide tase ja kvaliteet on saanud võrdseks maailma menukate metropolide tasemega ning me võime selle üle uhked olla! Meie soov on pakkuda linnaelanikele võimalust seda kõike ise kogeda.
Selleks on restoranide nädala raames reserveeritud rohkem kui 3000 kohta erakordse hinnaga. 2-käiguline lõunasöök maksab 10 eurot ja 3-käiguline õhtusöök 20 eurot. Söögikorrad pakutakse välja komplektmenüüdena, mis pärinevad restoranide tavapärasest a’la carte menüüst ning esindavad seetõttu iga restorani olemust parimal moel. Toitudes kasutatakse suurimal võimalikul hulgal kodumaist toorainet. Restoranide ja menüüdega saab tutvuda aadressil
http://www.tallinnrestaurantweek.eeUsume, et meie toidud pakuvad naudinguid ja maitseelamusi, mida koduköögis on raske või isegi võimatu saavutada! Tulge sööma suurepärase hinna eest professionaalide juures, kellele toiduvalmistamine on südameasi!
Tallinna restorani nädalal osalemiseks tuleb teostada broneering numbril 630 4050 või
[email protected] Restoranist otse pakkumist osta ei saa. Pakkumine kehtib ainult ette broneerides.
Restoranide nädal on New Yorkist alguse saanud ülemaailmselt populaarne turundusaktsioon. Sarnaseid üritusi korraldatakse sadades linnades üle maailma, nagu näiteks Londonis, Amsterdamis, Barcelonas, Bostonis, Atlantas, St. Moritzis. Need edukad üritused kogu maailmas on saanud iga-aastasteks tõmbenumbriteks nii kohalikele elanikele kui ka turistidele.
Vaata ka teisi artikleid