Maitsvad toidud restoranis Ribe

15. aprill, 2013

Olime Ribes naistepäeva tähistamas ja rõõm oli näha, et Ribe austajaid on palju.

Kuuldavasti on Ribel uus peakokk ja seepärast seekord Ribe valisimegi. Mina sõin piimas küpsetatud turska ja minu kaaslane praetud koha. Võime nüüd öelda, et uus kokk Andrei Shmakov on selline mees, kelle Eestisse tagasitulemisest võidavad eesti restoranid ja restoranikülalised. Kõik toidud sulasid suus ja oli näha, et nendega on vaeva nähtud. See on hea, et on olemas veel kokki ja restorane, kes
toidu väljanägemise eest ka hea seisavad. Muidu on paljudel kohtadel ainult maitsed tähtsad ja toidu väljanägemisele enam tähelepanu ei pöörata st. ei viitsita toiduga jännata.

Tänan Andrei ja kogu ülejäänud meeskond. Tuleme jälle ja soovitame kõigile sõpradele. Jännake aga edasi!

Ribe klient (vabalaud.ee külastaja)

Ribe


Vaata ka teisi artikleid