Eesti parim amatöör - chef de cuisine tõuseb pilvede alla, Õhtusöögile Taevas (Dinner in the Sky), koos Michelini tärniga pärjatud koka Daniel Lindebergiga juhtivast Rootsi restoranist Frantzén/Lindeberg ning saab auhinnaks auruahju Electrolux Eesti poolt.
Konkurss toimub koostöös Vabalaud. ee portaaliga.
Osalemine on ülilihtne – valmistage oma köögis enda originaalretsepti järgi kerge suvine eelroog, kasutades Eesti kohalikke tooraineid ja saatke selle väikese kulinaarse kunstiteose pilt ja retsept aadressile [email protected]. Konkursi tähtaeg on 28. juuni. Parimad retseptid koos fotodega avaldatakse Electroluxi E-restoranis portaalis http://www.vabalaud.ee ning hindamisel võetakse arvesse portaali lugejate hinnanguid ja kommentaare.
Lugupeetud žürii, kuhu kuuluvad Electrolux Eesti juht Andres Kesker, Vabalaud.ee tegevjuht Kristel Nõmmik ning Eesti Peakokkade Ühenduse liige Indrek Kivisalu, hindavaid töid järgmiste kriteeriumite järgi: originaalsus, visuaalne nauding, kohalike toorainete kasutamine, ettevalmistuse lihtsus.
Võitja väljakuulutamine toimub portaalis http://www.vabalaud.ee ning autasustamine – taevarestoranis Dinner in the Sky juuli teisel nädalal.
Rohkem informatsiooni:
http//www.vabalaud.ee
http://www.starchefs.com/cook/chefs/bio/daniel-lindeberg
http://www.electrolux.ee