Eesti toidu nädalad Meriton Grand Conference & Spa hotellis

19. veebruar, 2014

PRESSITEADE Meriton Hotels Group OÜ 17.02.2014

Meriton Grand Conference & Spa hotellis toimuvad 17.02-07.03.2014 kohvikus Mademoiselle ja bistroos Mary Eesti toidu nädalad.

Kolme nädala jooksul pakub bistroo Mary traditsioonilisi roogi Eesti köögi varasalvest.
Bistroos on rikkalikku buffet kaetud tööpäevadel 12:00-15:00.
Bistroo Mary klientidele on perioodil 17.02-07.03.2014 tund aega parkimist tasuta!

Valik toidunädalatel pakutavast:
Õrnsoola heeringas punase sibula ja hapukoorega, täidetud munad, singirullid küüslauguga, sült, marineeritud angerjas, munavõi, soolasiig, vürtsikilud, kartulisalat, rosolje, hernesupp suitsulihaga, hapukapsasupp suitsupeekoniga, ühepajatoit, kodused kotletid, kalavorm, pikkpoiss, seakoot, praekartul tilli ja punase sibulaga, hapukapsas, kamavaht ja saiavorm.

Kohvikus Mademoiselle on rõhk eestipärastel küpsetistel. Menüüs on:
kohupiima purukook, kohupiimarull, sefiirikorv, õunakook vahukoorega, rabarberikook maasikatega, kilupirukas, kohupiimakorp, vastlakuklid ja palju muid hõrgutisi.

Kindlasti tasub külastada ka vanalinnas Pikk 29 asuvat Eesti Söögituba kus ehtsat Eesti sööki pakutakse iga päev aasta läbi.

Toidunädalatele on oodatud kõik!
Jätku leiba!

Lisainformatsioon:
Mare Terri-Voogma
Turundusdirektor
Meriton Hotels Group OÜ
e-mail: [email protected]
tel: 66 77 136
www.meritonhotels.com


Vaata ka teisi artikleid