Mitte ühelgi aastal Eesti 50 parima söögikoha valimisel selle kuueaastase ajaloo jooksul ei ole edetabelisse tagasi pääsenud restoranide arv olnud nii suur kui tänavu.
Neli varem ka tabelis olnud restorani on uuesti tagasi. Arenguspiraali üks ring hakkab täis saama. Ultramoodne kokandus annab taas ruumi klassikalisele ja traditsioonidel põhinevale toiduvalmistamisele. Kõik neli tabelisse tagasi pääsenud restorani ja kaheksa uustulnukat esindavad klassikalist kööki.
Aga ei ole tagasitulekut edasiminekuta. Hästi oskavad süüa teha nüüdseks kõik. Edukas söögikoht suudab lisaks luua meeleolu ning pakkuda elamusi. Klassika ei ole loosung, kümme aastat muutumatut toitu ei ole argument. Tolmunud mälestused jäävad tolmu alla edasi, sest tagasi tulnud traditsiooniline toiduvalmistamine käib uuel mitte ammusel moel.
Tabel on praegu tähestikulises järjekorras, sügisel lisandub paremusjärjestus.
Head isu!
Aed
Alexander
Ammende
Antonius
Bocca
Bordoo
Chedi
Cru
Dominic
Egoist
F-hoone
Gianni
Gloria
GMP Clubhotel Pühajärve restoran
GOSPA
Horisont
Kaheksa Jalga
Kolm Sibulat
La Bottega
La Dolce Vita
Leib
Lucca
Mahedik
Meat Market
MEKK
MerMer
Moon
Neh
Neikid
Nero
Ö
OKO
Platz
Põhjaka
Polpo
Ribe
Rucola
Salt
Senso
Sesoon
Sfäär
Spirit
Supelsaksad
Tammuri
Tchaikovsky
Till&Kummel
Truffe
Vihula
Werner
Wicca
Eestimaitsed.com